Primăria Valu lui Traian distribuie pachete alimentare familiilor cu venituri mici

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Ai venituri mai mici de 640 lei/lună de membru de familie? Primăria Valu lui Traian te ajută să treci mai ușor peste sărbători.

Fiecare familie nevoiașă din comună primește, începând de luni, 17 decembrie 2018, pachete alimentare de Crăciun. Distribuirea are loc în Piața agro-alimentară din Valu lui Traian, între orele 8.00 li 16.00.

Reprezentanții primăriei au anunțat că se acordă un singur pachet pentru fiecare familie, iar la ridicare este nevoie de mai multe documente:

  • Cupon de pensie
  • Adeverință sau cupon de șomaj
  • Cupon de îndemnizație pentru persoană cu handicap
  • Dovada de însoțitor pentru persoană cu handicap.

Datele furnizate vor fi verificate în baza de date a ANAF înainte de ridicarea pachetelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*