Circulația pe strada București la intersecția cu strada Împărat Traian și strada Constanței cu Împărat Traian, blocată timp de trei zile

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că circulația pe strada București la intersecția cu strada Împărat Traian și strada Constanței cu Împărat Traian, blocată timp de trei zile.

“Pentru realizarea lucrărilor de reabilitare rețea de distribuție apă potabilă aferentă Str. Împărat Traian, echipele S.C. R.A.J.A. S.A. vor începe azi, 18.09.2023, lucrările prin subtraversarea căii ferate. În acest sens, circulația va fi blocată pe Str. București intersecție cu Str. Împărat Traian și Str. Constanței cu Împărat Traian pe o perioadă de 3 zile” – Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*