Controale în teren pentru construcțiile neautorizate. Inspectorii primăriei Valu lui Traian încasează direct impozitul datorat

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Angajații Primăriei Valu lui Traian pleacă în control pe teren pentru a verifica stadiul construcțiilor.

Reprezentanții administrației locale au declarat că “inspectorii din cadrul compartimentelor “Taxe și Impozite”, “Urbanism” și “Registru Agricol” desfășoară astfel de activități pe toate străzile comnei”.

Acțiunea presupune în primul rând un control de verificare a construcțiilor nou-apărute și verificarea modului în care acestea au fost declarate de către proprietari. Totodată, vălurenii care doresc pot să achite impozitul chiar la personalul aflat pe teren.

Prima zonă vizată este cea din perimetrul străzilor Lalelei și Petre Tomoroga, joi, 17 ianuarie 2019, între orele 10 și 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*