Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian, în data de 26 septembrie

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian este programată în data de 26 septembrie.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, jud.Constanţa, în conformitate cu prevederile  art.133 alin.(2)  lit.”a”  din  O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările uterioare,  în data de 26.09.2023 ,  ora 12,00. Evenimentul  va  avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus  din  următoarele  puncte :

  1. Proiect de  hotărâre  privind  aprobarea   studiului de fezabilitate/documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici/ indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general/ devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ”Realizare rețea de alimentare cu apă, inclusiv branșamente și extindere rețea de canalizare, inclusiv racorduri, Cartier Calea Dobrogei   Nr.448,  Localitatea  Valu lui Traian, jud. Constanța”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum  și a sumei reprezentând categoriile  de cheltuieli  finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.
  2. Proiect de  hotărâre  privind  aprobarea studiului de fezabilitate/documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici/ indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general/ devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ” Reabilitare drumuri și trotuare, Comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum  și a  sumei reprezentând categoriile  de cheltuieli  finanțate de  la bugetul local pentru realizarea obiectivului.
  3. Proiect de  hotărâre  privind  aprobarea   studiului de fezabilitate/documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici/ indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general/ devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ”Asfaltare străzi și trotuare, Cartier Calea Dobrogei   Nr.448, Comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum  și a sumei  reprezentând  categoriile  de cheltuieli  finanțate  de  la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*