Care sunt taxele și impozitele care cresc la Valu lui Traian. Proprietarii mașinilor de marfă, dar și cei care vor autorizații și certificate plătesc mai mult în 2019

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a decis ca aproape toate taxele și impozitele din anul 2019 să rămână aceleași ca în 2018. Există însă și câteva creșteri de taxe și impozite prevăzute în hotărârea votată de consilierii locali.

Prima modificare vine pentru transportatorii de marfă care dețin autovehicule cu masa mai mare de 12 tone. Impozitul minim este de 142 lei/an, iar cel maxim (pentru mașini cu masă de cel puțin 32 tone) ajunge la 1661 lei. Creșterea este de 7,5%.

În 2019 cresc și taxele pentru eliberarea certificatului de urbanism. Cine vrea acest certificat eliberat în regim de urgență plătește 100 lei în loc de 30 lei.

Impozitul pentru mașinile de marfă la Valu lui Traian
Impozitul pentru mașinile de marfă la Valu lui Traian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*