Primăria Valu lui Traian angajează doi inspector la Compartimentul Impozite și Taxe Locale și cel de Urbanism

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Vrei să lucrezi în administrația publică locală? Primăria Valu lui Traian îți oferă ocazia să participi la concursul organizat pe 11 decembrie. Funcția scoasă la concurs este aceea de inspector debutant în cadrul Departamentului Impozite și Taxe Locale.

Candidații au nevoie de studii universitare terminate cu diplomă în domeniul științelor economice, dar și de vechime în specialitatea studiilor.

Atribuțiile unui inspector debutant sunt legate, printre altele, de primirea și verificarea declarațiilor de impunere întocmirea înștiințărilor de plată, evidența terenurilor din extravilan, eliberarea de certificate fiscale, aplicarea de sancțiuni contravenționale, încasarea chiriior pentru locuințele ANL și arhivarea documentelor.

Un alt post disponibil este acela de inspector în cadrul Compartimentului de Urbanism și amenajarea teritoriului.

Concursul are loc pe 18 decembrie, iar candidații trebuie să aibă studii în domeniul construcțiilor și vechime de cel puțin un an în acest domeniu.

Printre atribuții se numără: regularizarea taxelor pentru autorizațiile de construire, analizarea solicitărilor și prelungirea autorizațiilor, inspecții în teren și participare la întocmirea documentațiilor pentru proiectele cu finanțare europeană sau guvernamentală.

Salariul de bază pentru astfel de funcții începe de la 3193 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*