FOTO Cum arată secția de Pediatrie reabilitată și cu ajutorul banilor strânși la Târgul de Crăciun organizat de Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța, reabilitată și cu ajutorul Școlii Gimnaziale 1 din Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor
Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța, reabilitată și cu ajutorul Școlii Gimnaziale 1 din Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor

Un grup de părinți și profesori condus de directorul Școlii Gimnaziale 1 din Valu lui Traian, Lavinia Robe, au vizitat vineri secția de Pediatrie a Spitalului de Urgență Constanța.

Unitatea medicală are nevoie urgentă de reabilitare, iar un prim pas a fost făcut în secția de Pediatrie. Acolo, micuții au parte de un tratament în condiții inifinit mai bune cu ajutorul Asociației Dăruiește Aripi.

Reabilitarea secției nu ar fi avut loc fără ajutorul donațiilor venite de peste tot, iar Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian este unul dintre donatori.

Nu mai puțin de 11.400 lei au fost strânși cu ocazia Târgului de Crăciun din luna decembrie 2018. Banii au fost direcționați către această cauză nobilă.

“Le mulțumesc părinților pentru participare și pentru că și-au luat din timp atât astăzi cât și atunci când au confecționat produsele de patiserie sau alte obiecte decorative. Nu s-au dat deoparte și cu sufletul i-am văzut participând. Banii strânși acum au fost mai mulți decât anul trecut. E un lucru minunat. E o altă formă de educare pe care o putem oferi copiilor, dar și noi între noi, adulții, mai putem învăța ceva în astfel de momente. Bucuria realizării lucrului pe care ne-am propus să-l facem nu poate fi descrisă”, spunea în 2018, pentru Valureni.ro, Lavinia Robe.

Un eveniment similar ar putea fi organizat și în acest an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*