Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian, în data de 27 februarie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian a fost convocată în data de 27 februarie, de la ora 12.00.

Având  în  vedere referatul nr.3.920/21.02.2023   cu privire  la propunerea de aprobare  a solicitării  de prelungire a scrisorii de garanţie  din partea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi  Mijlocii SA-IFN (FNGCIMM SA-IFN) în cadrul proiectului „Modernizare infrastructura rutiera locală în comuna Valu lui Traian, judeţul Constanţa”, primarul comunei Valu lui Traian,  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în conformitate cu prevederile  art.133 alin.(2) lit.”a” din  O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, în data de  27.02.2023, ora 12.00.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  solicitării  de prelungire  a  scrisorii de garanţie  din partea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor  pentru Întreprinderile Mici şi  Mijlocii SA-IFN (FNGCIMM SA-IFN) în cadrul proiectului „Modernizare infrastructura rutiera locala în comuna Valu lui Traian, judeţul Constanţa”.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 din H.C.L. nr.114/ 19.06.2020  privind  stabilirea  sumei  cheltuielilor de executare  silită ocazionate de tipărirea şi comunicarea prin poştă a documentelor  de executare silită.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*