Fără curent electric pe strada Complexului și Calea Dobrogei, în data de 18 august

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Cetățenii care locuiesc pe strada Complexului și Calea Dobrogei din Valu lui Traian vor avea curent electric miercuri, 18 august, între orele 10- 14.

E-Distribuție Dobrogea a transmis că întreruperea are ca scop efectuarea unor lucrări de modernizare.

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparație și întreținere a instalațiilor electrice, vă anunțăm că se întrerupe alimentarea cu energie electrică următoarelor locuri de consum: localitatea Valu lui Traian, strada Complexului și Calea Dobrogei în data de 18 august, în intervalul 10 – 14.

Lucrările ce se execută au ca scop creșterea calității serviciului de distribuție a energiei electrice oferite clienților și sporirea siguranței în exploatare a instalațiilor electrice”, a anunțat E-Distribuție Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*