Direcția de Drumuri și Poduri Constanța anunță oficial începerea lucrărilor la parapeții de pe drumul Constanța – Valu lui Traian

Parapetul de pe mijlocul drumului Constanța - Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Parapetul de pe mijlocul drumului Constanța - Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța demarează, în sfârșit, lucrările de montare a parapetului median de pe drumul care face legătura între Constanța și Valu lui Traian.

Iată anunțul transmis:

“D.R.D.P. Constanța anunță că azi demarează lucrările de montare parapet rigid (beton) în zona mediană, pe DN 3, între km 249+305 – 252+945, localitățile Valu lui Traian și Constanța.

Precizăm că după montarea parapetelor, se va crea un punct de întoarcere provizoriu la km 250+662, respectiv între Valu lui Traian (CT) și nodul rutier A4.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au precizat reprezentanții Direcției. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*