Traficul rutier va fi blocat pe strada București, porțiunea cuprinsă între strada Împărat Traian și strada Soarelui din cauza unor lucrări RAJA

FOTO Pixabay.com

Primăria Valu lui Traian a anunțat că traficul rutier va fi blocat pe strada București, porțiunea cuprinsă între strada Împărat Traian și strada Soarelui din cauza unor lucrări RAJA

“S.C. RAJA S.A. începe azi executarea săpăturilor pentru montarea conductelor de canalizare pe Str. București, porțiunea cuprinsă între Str. Împărat Traian și Str. Soarelui. Din acest motiv traficul va fi blocat până la finalizarea lucrărilor. Mulțumim de înțelegere!”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*