Două proiecte importante pentru mobilitatea în comuna Valu lui Traian au buget alocat: un sens giratoriu și lărgirea subtraversării căii ferate

Trecerea peste calea ferată în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Trecerea peste calea ferată în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Numărul mare de șoferi care intră sau ies din Valu lui Traian în fiecare zi a făcut ca mobilitatea să aibă de suferit în ultimii ani. Administrația locală a analizat posibilitatea fluidizării traficului către zonele nou construite, în special zona C.

Una dintre zonele unde circulația era “gâtuită” este la prima barieră peste calea ferată, situată pe strada Împărat Traian.

Primăria Valu lui Traian decis ca în programul de achiziții publice pe anul 2019 să fie inclus și bugetul pentru rezolvarea acestor probleme.

Prima soluție este apariția unui sens giratoriu în comuna Valu lui Traian. Suma alocată pentru realizarea acestuia este de 445.000 lei, prin achiziție directă.

O altă problemă este aceea a subtraversării căii ferate. Și aici, Primăria Valu lui Traian a alocat sumele necesare. Este vorba despre 130.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*