Codul Galben de Vânt a fost prelungit. Județul Constanța este sub avertizare meteo de vreme rea

Vine furtuna în zona Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor / Valureni.ro
Vine furtuna în zona Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor / Valureni.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt puternic pentru primele ore ale zilei de 30 septembrie.

Astfel, județele Constanța și Tulcea sunt sub avertisment de intensificări ale vântului care pot atinge la rafală viteze de 60 – 70 km/oră.

Vremea se anunță schimbătoare în următoarele 36 ore. La Valu lui Traian temperaturile minime vor atinge 11 grade Celsius pe timpul nopții și maxime de 18 grade Celsius duminică, precum și până la 21 grade Celsius luni, 1 octombrie. Scăderea din termometre va fi însoțită de ploi în prima zi a lunii octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*