Exercițiu de alarmare publică, în data de 1 martie, în Valu lui Traian

Sirene pentru alarmarea publică. FOTO Wikipedia/ Superbass
Sirene pentru alarmarea publică. FOTO Wikipedia/ Superbass

Primăria Valu lui Traian a anunțat că în data de 1 martie, se va desfășura în localitate un exercițiu de alarmare publică.

“Vă informăm că în cadrul acțiunii “Miercurea alarmelor”, organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Dobrogea’’ Constanța, în ziua de 01.03.2023, în intervalul orar

10:00 – 11:00, se va organiza și desfășura un exercițiu de alarmare publică având ca scop verificarea funcționării sirenelor și a echipamentelor de avertizare – alarmare publică la nivelul județului Constanta.

În scopul preîntâmpinării producerii panicii în rândul locuitorilor comunei noastre, vă comunicăm faptul că va avea loc UN EXERCIȚIU DE ALARMARE și NU ESTE VORBA despre o situație reală!”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*