Grădinița cu program normal numărul 2 organizează “Tîrgul Toamnei”

Gradinita cu program normal nr2 Valu lui Traian, FOTO GPN
Gradinita cu program normal nr2 Valu lui Traian, FOTO GPN

Grădinița cu program normal numărul 2 organizează la începutul săptămânii viitoare “Tîrgul Toamnei”. Evenimentul va avea loc la Centrul pentru copii și tineret Valea Seacă.

“Grădinița cu program normal numărul 2 Valu lui Traian, alături de partenerii săi, are plăcerea de a vă invita să ne onorați cu prezența la “Târgul Toamnei”, organizat luni, 14.11.2022, între orele 11.00-13.00, la Centrul pentru copii și tineret Valea Seacă situat lângă Școala Gimnazială “Viceamiral Ioan Murgescu”, a anunțat Grădinița cu program normal numărul 2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*