Incendiu la o casă de pe strada Magnoliei din Valu lui Traian

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO Arhivă
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO Arhivă

Un incendiu a izbucnit la o casă în Valu lui Traian, fără a exista persoane rănite.

Pompierii au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la o casă aflată pe strada Magnoliei din Valu lui Traian, iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale.

Pompierii se manifesta într-un dormitor, iar casa, care are un etaj și o mansardă este inundată cu fum.

De asemenea, pompierii au scos din locuință o butelie.

Pentru că vecinii le-au spus că în interiorul locuinței s-ar afla o femeie, pompierii au făcut căutări în interior fără a găsi vreo persoană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*