O mașină a intrat într-un gard de pe strada Amurgului din Valu lui Traian. Autoturismul aparține unui bărbat care nu are permis de conducere

Accident rutier pe o stradă din Valu lui Traian

O mașină a intrat într-un gard de pe strada Amurgului din Valu lui Traian, iar polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unui bărbat care nu are permis de conducere.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 februarie, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi condus un autoturism, pe strada Armurgului din comuna Valu lui Traian și ar fi lovit gardul unui imobil, după care ar fi părăsit locul faptei.

“Polițiștii delasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat autoturismul, care prezenta avarii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că vehiculul aparține unui bărbat, de 31 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*