Primăria Valu lui Traian, mesaj pentru cetățenii care locuiesc pe străzile unde se lucrează la infrastructură

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

Primăria comunei Valu lui Traian a transmis un mesaj pentru cetățenii care locuiesc pe străzile unde se lucrează la infrastructură, care sunt rugați să își ducă tomboroanele la cea mai apropiată stradă unde mașinile de gunoi au acces.

Primăria Valu lui Traian spune că măsura este necesară deoarece pe străzile unde se lucrează mașina de gunoi nu poate intra.

“Cetățenii care locuiesc pe străzile unde se lucrează la infrastructura și pe care nu poate intra mașina de gunoi sunt rugați să ducă tomberoanele, pe cât posibil, în cea mai apropiată intersecție cu o stradă pe care autogunoierele au acces. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă nu putem asfalta fără a crea mai întâi astfel de neplăceri”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*