O femeie din Valu lui Traian spune că trei copii i-au deschis mașina și i-au furat jucării, haine, carduri și chei

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O femeie din Valu lui Traian a anunțat că trei copii i-au deschis mașina și i-au furat bunurile găsite în interior, adică jucăriile și hainele copilului, carduri și chei.

Celia Maria Ungureanu a postat pe grupul Vălureni și a spus că pe data de 23 mai, pe strada Ion Creangă, trei copii i-au deschis mașina și i-au furat ce au găsit în mașină, respectivă jucăriile și hainele copilului, carduri și chei. Ea face un apel la persoanele care îi cunosc pe copiii respectivi sau pe părinții lor să îi lase un mesaj.

Imaginile cu momentul în care cei trei copii intră în mașină au fost suprinse de camerele de supraveghere,

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*