Noua școală cu Afterschool și teren de sport din Valu lui Traian se construiește în cartierul Zona F. Primăria caută firma care va încasa 12,8 milioane lei pentru toate lucrările

Cartierul "Zona F" din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Cartierul "Zona F" din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a inițiat achiziția pentru tot ceea ce înseamna noua școală din Valu lui Traian. Unitatea de învățământ va fi ridicată în cartierul Zona F și va avea toate dotările unei clădiri pregătite pentru învățământul modern.

Licitația a fost publicată pe 21 aprilie și are o dată limită scurtă. Până pe 24 mai administrația locală va decide cine este câștigătorul.

Școala din Zona F va fi compusă din trei corpuri noi de clădire. Corpul C1 va avea destinația de școală și este alcătuit din trei tronsoane cu regim de înălțime Parter + 2 Etaje. Acoperișul va fi o terasă circulabilă. Tot aici va fi găzduit și al doilea Afterschool din comună.

Corpul C2 va avea rol de sală de sport de tip parter înalt, iar coprul C3 va avea destinația de spațiu tehnic. Lângă acesta vor fi contruite două bazine subterane care au rol de stocare a apei pentru un eventual incendiu, respectiv stațe de pompare.

Firma care va fi aleasă pentru această lucrare trebuie să depună oferta până pe 24 mai. Valorea totală a proiectului este de 12.879.965 lei, la care se adaugă TVA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*