Primăria Valu lui Traian a anunțat că a început două proiecte. Va fi înființată o grădiniță în incinta Căminului Cultural, iar Grădinița nr. 2, eficientizată energetic

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat că a început două proiecte. Primul prevedere înființarea unei grădinițe în incinta Căminului Cultural, iar cel de-al doilea privește eficientizarea energetică a Grădiniței nr. 2.

“Stimați vălureni,

Vă anunțăm cu bucurie faptul că săptămâna aceasta am demarat cu succes două noi proiecte. Unul constă în îmbunătățirea din punct de vedere energetic a Grădiniței nr. 2 din Valu lui Traian, iar celălalt în înființarea unei grădinițe complementare în incinta Căminului Cultural din centrul localității. Aceasta va aparține de Grădinița nr. 1 și va putea găzdui până la patru grupe de copii. Ținem să precizăm că micuții vor beneficia de toate facilitățile specifice unei instituții de învățământ preșcolare” – Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*