Poliția Locală Valu lui Traian a identificat o persoană care ridică molozul și apoi îl aruncă în pădure

Deșeuri aruncate pe câmp. FOTO Primăria Valu lui Traan

Primăria Valu lui Traian a anunțat că a identificat o persoană care ridică molozul de la persoane care fac lucrări de construcție și care apoi îl aruncă fie în pădure sau în apropiere de extravilanul localității.

Primăria Valu lui Traian a reamintit locuitorilor comunei printr-o postare pe pagina de Facebook a instituției, că cei care fac lucrări de construcție plătesc o taxă de salubrizare, iar în schimbul acesteia Iridex ridică deșeurile respective.

“Poliția Locală a identificat încă o persoană care oferă cetățenilor servicii de ridicare moloz și după ce îl ridică îl aruncă în pădure sau la limita cu extravilanul. Reamintim celor care execută lucrări de construcție că, la emiterea autorizației, li se încasează o taxă de salubrizare. În schimbul acestor bani Iridex le ridică deșeurile rezultate. Trebuie doar să sune la dispeceratul lor și să solicite o benă. Haideți să ținem cu toții la comuna asta frumoasă și să o protejăm. Haideți să ne intereseze ce se întâmplă cu gunoiul și după ce părăsește curtea noastră!”,a precizat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*