FOTO Continuă lucrările pentru modernizarea drumurilor din Valu lui Traian

Primăria continuă modernizarea străzilor din comună. FOTO Primăria Valu lui Traian

Lucrările pentru modernizarea drumurilor din comuna Valu lui Traian sunt în plină desfășurare.

Primăria comunei Valu lui Traian a anunțat marți, că în aceste zile s-a intervenit pe străzile Soarelui, Transilvaniei, Viitorului și Bisericii.

“Rugăm cetățenii să manifeste răbdare și să colaboreze cu echipele din teren, vom incerca să diminuăm discomfortul creat pe cât posibil”, a transmis Primăria comunei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*