Valu lui Traian va avea liceu

Valu lui Traian va avea liceu. FOTO Primăria Valu Traian

Comuna Valu lui Traian va avea liceu.

Primăria Valu lui Traian a afirmat că proiectul are o valoare de 60 de milioane de lei.

Proiectul în valoare de peste 60 de milioane de lei a fost finanțat. Construcția liceului poate fi finalizată până la sfârșitul anului următor, în funcție de momentul semnării contractului de finanțare!” – Primăria Valu lui Traian.

Viceprimarul Iulia Iurea a spus că acesta este un pas important în dezvoltarea localității.

“Este încă un pas important în dezvoltarea comunei. În ultimii 20 de ani am investit încontinuu în infrastructura școlara, pentru că baza societății de mâine sunt copiii de astăzi. Proiectele pe care le-am promovat pentru atragerea fondurilor necesare au fost redactate cu mult drag și implementate cu mare grijă” – Iulia Iurea.

Liceul va fi construit în zona F, lângă școală și va avea 300 de elevi.

Iulia Iurea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*