Primăria Valu lui Traian anunță amenajarea centrului de vaccinare Covid din comună. Urmează angajarea de personal pentru ca acesta să fie deschis de luni

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian anunță amenajarea centrului de vaccinare Covid din comună și își dorește ca până luni să fie angajat personal pentru ca acesta să fie deschis.

Primăria Valu lui Traian a anunțat că amenajarea a fost finanțată din bugetul local și a costat peste 60.000 de lei.

“Amenajarea și dotarea centrului de vaccinare Covid conform normelor comunicate de Direcția de Sănătate Publică a fost finalizată, cu finanțare exclusivă din buget local (peste 60.000 lei). Așteptăm emiterea autorizației DSP și aprobarea Ordonanței de Urgență ce stabilește cadrul legal pentru angajarea cadrelor medicale, tot cu fonduri din buget local (estimăm 300.000 lei/luna). Abia ulterior, sperăm până luni, putem angaja personal, deschide centrul și primi vaccinurile”, a transmis Primăria Valu lui Traian.  

Programări pentru vaccinare se pot face prin medicii de familie sau online pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/ .

“În momentul instalării aplicaţiei, telefonul mobil trebuie să aibă conexiunea la internet activă, însă pentru a transmite o sesizare, aplicaţia poate funcţiona chiar şi în absenţa acestei conexiuni, sesizarea făcută urmând să fie transmisă efectiv la momentul conectării dispozitivului mobil la internet. Aplicaţia reprezintă o linie de urgenţă pentru probleme publice, care va contribui la dezvoltarea spiritului civic al cetăţenilor şi la creşterea încrederii în operatorii de servicii publice locale”, a mai explicat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*