Doi deținuți de la Secția exterioară Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă, loviți de plăci de rigips desprinse din tavanul spălătoriei

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor
Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Un incident a avut loc la Secția exterioară Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă după ce două plăci de rigips s-au desprins din tavanul spălătorie și au căzut pe doi deținuți.

Evenimentul a avut loc la jumătatea lunii decembrie, dar conducerea Penitenciarului Poarta Albă a decis să îl facă public pe 13 ianuarie.

Astfel, administrația Secției exterioare Valu lui Traian a fost notificată pe data de 17 decembrie de către doi deținuți despre faptul că în timp ce se îmbăiau au fost atinși de două plăci de rigips desprinse din tavanul spălătoriei.

“Deținuții au fost prezentați, de îndată, la cabinetul medical al secției și, ulterior, transportați la Spitalul Județean Constanța, pentru efectuarea unor investigații suplimentare. Aceștia au revenit în unitate în cursul aceleiași zile (17.12.2020), integritatea fizică și starea de sănătate nefiindu-le afectate în urma incidentului”, a spus Penitenciarul Poarta Albă.

Asupra zonei de plafon afectate s-a intervenit cu celeritate, iar cauzele deteriorării plăcilor de gips-carton urmează a fi stabilite și remediate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*