Primăria Valu lui Traian anunță că traficul rutier pe strada Poiana va fi blocat de luni din cauza săpăturilor pentru extinderea rețelei de canalizare

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian anunță că circulația pe strada Poiana va fi blocat de luni, 6 martie, din cauza săpăturilor pentru extinderea rețelei de canalizare.

“Stimați cetățeni, dorim să vă anunțăm că vor începe lucrările de extindere rețea canalizare pe Str. Murfatlar, porțiunea cuprinsă între Str. Avram Iancu și Str. Poiana. Astfel, în data de 06.03.2023 (LUNI), se vor executa săpături pe str Poiana și de aceea circulația va fi blocată pe toate sensurile de circulație. Vă rugăm să țineți cont că în perioada desfășurării acestor lucrări accesele auto în curte vor fi blocate/restricționate. Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*