Două persoane din Valu lui Traian sunt pozitive COVID-19. Primăria va instala boxe la biserici pentru noaptea de Înviere pentru prevenirea răspândirii infecției

Biserica Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Biserica Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Valu lui Traian nu a scăpat de problemele generate de noul coronavirus. Primele două cazuri de COVID-19 au fost confirmate în comună. În aceste condiții, Primăria Valu lui Traian vine cu un apel către vălureni pentru a zădărnici răspândirea virusului.

“În această perioadă, cu toții ne-am dori să fim alături de cei dragi și să mergem la slujba de Înviere sau să luăm Lumina. Facem însă apel la dumneavoastră să rămâneți în case. Am luat decizia de a instala boxe de mare putere pe cele mai înalte clădiri din zona bisericilor și de a sincroniza slujbele, astfel încât să puteți auzi slujba din locuința dumneavoastră”, au transmis reprezentanții Primăriei Valu lui Traian. 

În noaptea de Înviere, după ora 0.00, voluntari din cadrul Primăriei și preoții vor aduce Lumină și Pască vălurenilor care vor solicita acest lucru.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*