Primarul Florin Mitroi: “Am refuzat propunerea de a candida la Consiliul Județean Constanța. Inima mea este aici, eu sunt vălurean!”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi a adresat o scrisoare deschisă locuitorilor din Valu lui Traian. În textul transmis, Mitroi face un apel la vălureni să păstreze curată comuna, dar și explică motivele pentru care a refuzat o candidatură la Consiliul Județean Constanța.

Redăm integral textul scrisorii primarului:

“Asa cum v-am obisnuit, la inceput de primavara, ma adresez dumneavoastra pentru a va cere sprijinul. Comuna se mareste constant, fiind tot mai populata, si doar impreuna o putem mentine in topul celor mai frumoase si curate localitati, cum ne-am obisnuit. In perioada urmatoare serviciul de Gospodarie Comunala va depune eforturi sustinute pentru curatarea parcurilor, lizierelor, strazilor si a domeniului public in general. De cealalta parte, va rog din nou pe dvs sa va ingrijiti de fasia de pamant din fata curtii sau de rigola aferenta. Doar asa, cu ajutorul dvs, putem mentine curatenia in comuna.

Puteti desfasura in aceasta perioada activitati de plantare flori, sapare teren si pregatire de insamantat, curatare uscaciuni si deseuri, etc. De asemenea, fac apel la dvs, in special la cei care locuiesc in zone limitrofe ale comunei, sa apeleze cu incredere la tel 0733002122 dispeceratul Politiei Locale daca observa ca cineva arunca animale sau deseuri pe domeniul public. Desi ne dorim cu totii modernizarea, inca mai sunt cetateni, numerosi as spune, care considera ca nu fac nici un rau daca arunca masini intregi de moluz in liziere sau saci cu pui de animale. Impreuna, putem reusi educarea lor sau, daca nu se poate educarea, constrangerea. Ar fi si pacat sa nu reusim, mai ales ca in maxim o luna incepe asfaltarea si pe strazile ramase, iar apoi ne ocupam de promenade, piste in liziere si infiintare parcuri noi.

Credeti-ma ca aceasta solicitare nu vine din dorinta de a usura munca noastra. Nici macar din obligatiile legale ale cetatenilor sau din cele ce decurg din simt civic.

Decurg din imensa dragoste pe care eu personal o am pentru comuna si pe care zic eu ca ar trebui sa o aiba oricare dintre noi. Va marturisesc sincer ca imi este atat de draga localitatea, incat nu mai departe de saptamana trecuta am refuzat propunerea Partidului National Liberal, din care fac parte, de a candida ca Presedinte de Consiliu Judetean. Nu pentru ca mi-ar fi teama de aceasta provocare, nici pentru ca as avea indoieli cu privire la castigarea alegerilor. Am refuzat pentru simplul motiv ca inima mea este aici, in comuna mea, cu dvs.

Si atunci…haideti sa o facem frumoasa, sa ne creasca inima de bucurie si mandrie cand spunem „eu sunt valurean”!”, a transmis primarul Florin Mitroi. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*