Primăria Valu lui Traian începe dezinsecția aeriană. Lucrările sunt efectuate cu o firmă din județul Constanța

Dezinsecție aeriană la Valu lui Traian. FOTO RAS Tuzla
Dezinsecție aeriană la Valu lui Traian. FOTO RAS Tuzla

Prima dezinsecție aeriană din Valu lui Traian în sezonul 2020 are loc pe 4 și 5 iunie. Primăria Valu lui Traian, prin societatea Gospodărie Comunală a achiziționat deja serviciile care urmează să fie prestate.

Achiziția, realizată prin cumpărare directă, a fost făcută de la compania Regional Air Services SRL – cea care administrează Aerodromul Tuzla.

Serviciile de pulverizare aeriană au costat 23.800 lei – preț care nu include și insecticidul. În ofertă este inclusă poziționarea aeronavei la și de la beneficiar.

De menționat este și faptul că tratamentele de neutralizare a insectelor (în special țânțari) vor fi realizate la Valu lui Traian în funcție de condișiile meteo. Substanțele pulverizate nu sunt dăunătoare animalelor, plantelor sau oamenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*