Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Primăria revocă decizia acordării de pachete de Paște și investește în rețeaua de gaze

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați de către primarul Florin Mitroi pentru data de 14 aprilie 2020, începând cu ora 12.00, în ședința acestei luni.

Iată proiectele aflate pe ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la H.C.L. nr.16/23.01.2020 privind aprobarea Programului de achiziții de bunuri și servicii pentru desfășurarea activității Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”S.R.L., pe anul 2020, cu mdificările şi completările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosinţă asupra terenului intravilan, lot nr.477, zona lotizată F, în suprafaţă de 251 m.p. atribuit în baza Legii nr.15/2003, doamnei domnului Filip Marius şi aprobarea vânzării prin licitaţie publică a acestui teren.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările şi completările ulterioare.
  4. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr.347/ 23.12.2019 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2020, cu modificările şi completările ulterioare.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării investiţiilor privind extinderea conductei de distribuţie gaze naturale, pe străzile: str.Viei şi str.Bucureşti şi aprobarea cofinanţării din bugetul local.
  6. Proiect de hotărâre pentru revocarea H.C.L. nr.75/19.03.2020 privind aprobarea acordării de pachete alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paşte, aprilie 2020.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.36/ 14.02.2020, cu modificările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*