Primăria Valu lui Traian investește în Grădinițele din localitate. Achiziții de peste 10.000 lei pentru mobilier și dotari IT

Gradinița cu program prelungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Gradinița cu program prelungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a demarat o serie de investiții în educația preșcolarilor din comună. Astfel, două dintre grădinițele din localitate sunt dotate, în această perioadă, cu echipamente IT și mobilier.

Prima și cea mai mare achiție directă a fost făcută pentru Grădinița din Valea Seacă. Administrația locală a cumpărat un Laptop Lenovo IdeaPad, un multifuncțional Inkjet Epson și o licență de Windows 10 Home de la TRYAMM NET SRL din Constanța. Valorea achiziției este de 6254 lei.

Grădinița cu Program Prelungit nr 1 din Valu va avea parte de mobilier nou. Primăria a achiziționat dulapuri pentru copii și dulapuri cu rafturi în valoare de 2798 lei de la o firmă din Otopeni. Aceeași unitate de învățământ va beneficia de un pachet de mese reglabile de plastic care au fost achiziționate de la o firmă din Bragadiru, Ilfov. Valorea totală ajunge la 1092 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*