Programul microbuzelor școlare din Valu lui Traian. Toate transporturile pleacă din parcarea Primăriei

Microbuz de transport elevi în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Microbuz de transport elevi în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat traseul și orele de transfer pentru elevi cu ajutorul microbuzelor în anul școlar 2019 – 2020.

Administrația locală a stabilit două zone de transport pentru cei mici: cartierul Crețoiu și zona de pe deal (Zona C).

Din Crețoiu plecarea către Școală se face la ora 7:15, iar microbuzul se întoarce la ora 12.30. Odată ajunsă în cartier, mașina preia elevii din ciclul gimnazial pentru a-i duce la școală.

În Zona C microbuzele sunt programate să plece dimineața la urmatoarele ore:

  • Transport 1 – 7.30
  • Transport 2 – 7.40
  • Transport 3 – 7.40

La prânz, primul transport pleacă la 12.00, urmat la 12.10 de al doilea și 12.50 de al treilea.

Seara, cele două mașini pleacă la ora 18.30.

“Menționăm că părinții care doresc preluarea copiilor de către microbuze trebuie să-și exprime în scris acordul și să-l predea către conducerea școlii până în data de 16 septembrie 2019. De asemenea, atragem atenția asupra faptului că, datorită numărului mare de copii transportați și a legislației în vigoare, microbuzele nu vor prelua mai mult de un părinte la fiecare cursă”, au transmis reprezentanții Primăriri Valu lui Traian.

Toate transporturile au plecare din parcarea din fața Primăriei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*