Primăria Valu lui Traian a demarat procedura pentru proiectul școlii din zona F. Clădirea va avea sală de sport, after school și spații tehnice

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Cea mai bine dotată școală din Valu lui Traian ar putea fi cea din zona F – Cartierul Tineretului. Primăria Valu lui Traian a lansat pe 23 decembrie procedura smplificată pentru achiziția serviciilor de consultanță în management pentru obiectivul “Construire Școală”.

Valoarea acestui proiect este de peste 272.000 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilită pentru 13 ianuarie 2020. Proiectul urmează să fie aprobat de Ministerul Dezvoltării Regionale în calitate de Autoritate de Management. Banii pentru acest obiectiv vin de la Bugetul local și cel național, prin programul FEDR.

În momentul de față, Primăria Valu lui Traian caută o companie care poate să ofere consultanța necesară pentru managementul de proiect, depunerea cererilor de rambursare sau plata, transmiterea dosarelor de achiziții și care are personalul necesar pentru acest tip de activitate: experți financiari și experți de achiziții.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*