Primăria Valu lui Traian a demarat procedura pentru proiectul școlii din zona F. Clădirea va avea sală de sport, after school și spații tehnice

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Cea mai bine dotată școală din Valu lui Traian ar putea fi cea din zona F – Cartierul Tineretului. Primăria Valu lui Traian a lansat pe 23 decembrie procedura smplificată pentru achiziția serviciilor de consultanță în management pentru obiectivul “Construire Școală”.

Valoarea acestui proiect este de peste 272.000 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilită pentru 13 ianuarie 2020. Proiectul urmează să fie aprobat de Ministerul Dezvoltării Regionale în calitate de Autoritate de Management. Banii pentru acest obiectiv vin de la Bugetul local și cel național, prin programul FEDR.

În momentul de față, Primăria Valu lui Traian caută o companie care poate să ofere consultanța necesară pentru managementul de proiect, depunerea cererilor de rambursare sau plata, transmiterea dosarelor de achiziții și care are personalul necesar pentru acest tip de activitate: experți financiari și experți de achiziții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*