Primăria Valu lui Traian își continuă activitatea, cu restricții. În comună nu există cazuri confirmate de coronavirus

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Conducerea Primăriei Valu lui Traian a decis ca instituția să-și desfășoare activitatea, dar a impus restricții. Iată mesajul transmis de reprezentanții Primăriei:

  • Va rugam sa va deplasati la sediul Primariei DOAR pentru probleme ce nu suporta amanare. Politia Locala va face triajul celor care au acces in sediu in functie de gravitatea si stringenta problemei prezentate si de deplasarile pe care persoana respectiva le-a avut in ultimele doua saptamani. In acest sens, la accesul in institutie se va completa in mod obligatoriu declaratia prevazuta de lege.
  • Pana cel mai devreme la data de 31.03.2020 se suspenda audientele primarului si ale celorlalte departamente.
  • In tot sediul primariei vor fi luate masuri de dezinfectie atat pentru personal cat si pentru populatie.
  • Dincolo de masurile anuntate mai sus, va rugam ca in propria locuinta si nu numai sa luati masura dezinfectarii dese a mainilor cu solutie dedicata, spirt sau apa si sapun. Evitati deplasarile in zone aglomerate daca nu este absolut necesar. Nu intrati in contact cu persoane venite din Italia sau China. Daca ati intrat deja in contact, respectati-va semenii si obligatia legala de a anunta DSP si de a va autoizola la domiciliu minim 14 zile. Masca de protectie nu este necesara decat in cazul perosoanelor bolnave sau care se afla in preajma pacientilor confirmati cu CORONAVIRUS.

La nivel național au fost luate mai multe măsuri pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19.

  • Se interzice adunarea populatiei in grupuri de peste 100 de personae fara avizul DSP.
  • Se interzice efectuarea de transport in comun spre si dinspre Italia si China indiferent de modalitatea de transport.
  • Toate SPATIILE COMERCIALE au obligatia de a dezinfecta periodic carucioarele, manerele usilor si de a evita aglomerarea la casele de marcat.
  • In institutiile publice se recomanda pe cat posibil restrictionarea accesului publicului si desfasurarea activitatii de acasa de catre personal.

În Valu lui Traian nu există cazuri de coronavirus confirmate. Toate persoanele testate până acum au avut rezultat negativ. Populația este sfătuită să nu intre în panică și să respecte normele de igienă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*