RAJA începe să facă sondaje pentru identificarea rețelelor subterane pentru montarea conductelor de apă pe strada Caișilor

Sediul RAJA din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Sediul RAJA din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

RAJA a anunțat că începe de luni, 21 noiembrie, executarea sondajelor pentru identificarea rețelelor subterane din zona în vederea montării conductelor de apă pe strada Caișilor.

Din acest motiv traficul va fi îngreunat până la finalizarea lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*