Primarul Florin Mitroi îndeamnă vălurenii să meargă la vot: “Este o decizie ce va influența următorii 5 ani”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a transmis o scrisoare deschisă către vălureni, în care face un bilanț al lucrărilor din localitate și îi îndeamnă pe vălureni să iasă la vot. O redăm integral.

“Stimate locuitor al comunei Valu lui Traian,

Va scriu pentru ca se apropie sezonul rece si, odata cu el, vine finalul perioadei in care se poate lucra la infrastructura. Cu cateva luni in urma aceia dintre dvs care locuiesc in zone in care se executa lucrari au fost instiintati despre decursul acestora. Exceptand proiectul Modernizare infrastructura rutiera locala , ce includea asfaltare strazilor Cretoiu , Stadion , Micea Cel Batran , Constantin Pariano Transilvaniei , Teiului , Podgoriei , Poiana, Maresal Averescu, Noua, Basarabi, Avram Iancu, Bisericii, Prieteniei, Plugarilor, Viitorului si proiectul Modernizare strada Constantei, restul lucrarilor anuntate vor fi finalizate pana la finele anului.

Proiectele mentionate mai sus au suferit o amanare deoarece procedura de achizitie a lucrarilor este una anevoioasa, favorizata si de contextul nenumaratelor schimbari legislative. In continuare ii rugam pe cei afectati de lucrari sa manifeste intelegere, sa colaboreze cu constructorii si ne cerem scuze pentru deranjul provocat. Cei care locuiesc in zone ce inca mai necesita investitii in infrastructura sunt rugati sa aiba rabdare, pentru ca fondurile sunt limitate si suntem obligati sa facem o prioritizare a proiectelor, in functie de finantare si de numarul beneficiarilor.

Aici as face o mentiune pentru a va explica legatura stransa dintre numarul beneficiarilor si finantarile obtinute. Probabil ati observat ca pe masura ce populatia comunei a crescut, am obtinut tot mai multe fonduri nerambursabile, ajungand anul acesta sa fim nominalizati pe locul 7 din tara la acest capitol, apoi adaugandu-se si semnarea contracteor de finantare pentru scoala, gradinita si cresa in Zona F. Ei bine, populatia se masoara de regula prin prezenta la vot. Ne place sau nu, cu cat o localitate dovedeste ca are putere electorala mai mare, cu atat ii cresc sansele de a obtine finantari.

Prin urmare, am marea rugaminte sa iesiti la vot atat duminica aceasta cat si in turul II. Este important sa nu ramaneti indiferenti ! Comuna are 8 sectii de votare tocmai pentru reducerea timpului de asteptare la urne, deci nu ezitati sa mergeti in sectia la care sunteti arondati. Veti termina intreaga procedura in maxim 15 min. Atat va rapeste din timp o decizie ce va va influenta urmatorii 5 ani. IESITI LA VOT! NU POT SPUNE CA NU CONTEAZA CE VOTATI, PENTRU CA DE FAPT CONTEAZA. SI MULT. DAR SI MAI IMPORTANT ESTE SA IESITI LA VOT !

In alta ordine de idei, pentru ca se apropie sezonul rece, va rog din nou sa ne sprijiniti in activitatile de deszapezire, atunci cand va fi cazul, evitand sa lasati masinile parcate pe carosabil. Aveti intreg sprijinul nostru pentru coborarea bordurilor in regie proprie in dreptul proprietatii dvs sau pantru crearea de accese auto in curte. Orice solutie este mai buna decat sa lasati masina pe strada. Desigur, in situatia in care locuiti pe strazi inguste, aceasta este o masura generala, nu doar pentru sezonul rece. Pana la crearea acceselor auto, va rugam sa parcati cu totii pe aceeasi parte a strazii, pentru ca ceilalti sa nu fie nevoiti sa faca slalom.

In incheiere, va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi si in acest an si sper ca anul viitor, fiind ultimul meu an de mandat, sa aduca cel putin tot atatea investitii.
Nu uitati, ne vedem duminica la urne!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*