Șapte proiecte pe ordinea de zi a ședinței ordinare din iunie a Consiliului Local Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Șapte proiecte se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Valu lui Traian care are loc pe 23 iunie.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 23 iunie, de la ora 12. Ședința va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local, cu  luarea măsurilor de siguranţă care se  impun situaţiei actuale (purtarea de măşti) în contextul epidemiei de coronavirus şi  pentru  prevenirea riscului  de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecţiei cu  virusul  COVID-19.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre.

  1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  rectificării  bugetului local pe anul 2021, aprobat  prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările  ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  organigramei  şi  a  statului  de  funcţii  pentru  aparatul de specialitate  al primarului comunei  Valu lui Traian,  precum şi   pentru  serviciile  publice locale  din subordinea Consiliului Local.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificareaH.C.L. nr.57/17.02.2021 privind aprobarea finanțării  din bugetul local pe anul 2021 a proiectelor sportive vce vor fi implemenatare de Asociația sportivă ”Voința” Valu lui Traian.
  4. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  finanţării  din  bugetul  local  pe  anul 2021,  a  cheltuielilor  ce  se  vor efectua  cu  realizarea  obiectivului de investiții ”Casă Mortuară”,  de către  Comunitatea Musulamnă Valu lui Traian,  pe terenul  situat în  Comuna Valu lui Traian, str. Luncii nr.2, jud. Constanța.
  5. Proiect de hotărâre pentru modificarea  art.1 și art.2 din H.C.L. nr.7/15.01.2016, cu modificările ulterioare.
  6. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  prelungirii termenului de plată pentru achitarea unui  teren  ce face  parte din  domeniul  privat  al comunei.
  7. Proiect de hotărâre  privind  desemnarea  funcționarului  public  din cadrul Primăriei care  va ține Registrul de evidență a datoriei publice locale a comunei Valu lui Traian și Registrul de evidență a garanțiilor locale a comunei Valu lui Traian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*