SC Iridex Group Salubrizare SRL face precizări despre ridicarea deșeurilor

Mașina de colectare a deșeurilor de la Iridex Group. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Mașina de colectare a deșeurilor de la Iridex Group. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Pentru informarea cetățenilor privind programul de colectare și modul în care sunt rezolvate posibilele nefinalizări accidentale, din cauze obiective, a traseelor de colectare în ziua programată conform graficului, SC Iridex Group Salubrizare SRL transmite câteva aspecte foarte importante către utilizatorii serviciului din localitățile componente ale județului Constanța, în care își desfășoară activitatea.

Astfel, ridicarea deșeurilor se realizează conform graficului de colectare, între orele 07:00-20:00.

Recipientele vor fi scoase încă de la începutul programului, în locuri accesibile autospecialei (ex. lângă bordură) și vor fi lăsate afară până la sfârșitul programului (până la orele 20:00).

În cazul în care deșeurile NU au fost ridicate în ziua respectivă, din diverse motive, colectarea acestora se va realiza din recipientele scoase în locuri accesibile autospecialei, în următoarele 24 ore (același interval 07:00-20:00).

În cazul în care deșeurile nu au fost ridicate din cauza vremii nefavorabile sau a drumurilor impracticabile, acestea vor fi colectate imediat ce autospecialele pot ajunge la punctele de colectare.

Graficul de colectare a deșeurilor pentru fiecare localitate poate fi vizualizat pe site-ul www.iridexsalubrizare.ro, accesând secțiunea programe de colectare.

Pentru alte informații legate de activitatea SC Iridex Group Salubrizare SRL poate fi utilizat numărul de dispecerat 0241/979.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*