Mai multe zone din Valu lui Traian rămân fără curent electric pe 12 ianuarie din cauza unor lucrări Enel

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe zone din comuna Valu lui Traian vor rămâne fără curent electric pe data de 12 ianuarie, din cauza unor lucrări programate de către Enel.

Astfel, nu vor fi alimentate cu energie electrică între orele 8.00 – 16.00, Srl – DN 3 – Parcela A 848/1 și Gara CFR Valu lui Traian, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian  – Calea Dobrogei, Ferma “Octombrie Roșu”, Școala de șoferi Valu lui Traian, Restaurant “Forest M” – Popas Pădure Valu lui Traian – Calea Dobrogei nr. 456 – întrerupere totală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*