Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian. Aceasta va avea loc pe data de 11 ianuarie

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian a fost programată pentru data de 11 ianuarie, iar pe ordinea de zi se află patru proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian,  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian,  în data de 11 ianuarie, ora 12,00. Ședința va avea loc în sala Consiliului Local, cu  luarea măsurilor de siguranţă care se  impun situaţiei actuale (purtarea de măşti) în contextul epidemiei de coronavirus şi pentru  prevenirea riscului  de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecţiei cu  virusul  CODID-19.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

1.Proiect de  hotărâre privind aprobarea  indicatorilor  tehnico-economici  pentru  proiectul: „Consolidarea capacităţii unităţilor şcolare din comuna Valu lui Traian în vederea gestionarii situaţiei de pandemie generat de virusul SARS-CoV-2”  .

2.Proiect de hotărâre  privind aprobarea  modificării listei obiectivelor  de investiţii  care se finanţează prin creditul intern de 12.604.206,28 lei.

3.Proiect de hotărâre  privind aprobarea   schimbării  temporare a destinaţiei   clădirii – Centru de Tineret, ce face parte din domeniul public al comunei,  în Centru de Vaccinare  împotriva  SARS-CoV-2.

4.Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  modificării  suprafeţei  de  teren  şi  a  vecinătăţilor pentru imobilul  înscris la poz. 74 în anexa la H.C.L. nr.90/19.03.2014, cu modificările şi completările ulterioare.

Toate proiectele sunt inițiate de primarul Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*