CFR închide o stradă circulată din Valu lui Traian pentru a demonta dalele de la calea ferată

Trecerea peste calea ferată în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Trecerea peste calea ferată în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Strada Haltei din Valu lui Traian va fi închisă timp de 10 ore pe 12 noiembrie pentru o lucrare programată de CFR. Sucursala Regională CF Constanța a notificat Primăria Valu lui Traian că se impune executarea unei lucrări urgente de montare și demontare dale la trecerea de nivel cu calea ferată.

Acesta este motivul pentru care circulația auto va fi întreruptă timp de zece ore, între 7.30 și 17.30 pe strada Haltei, pe ambele sensuri de mers.

Șoferii sunt sfătuiți să aleagă calea ocolitoare de pe strada Împărat Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*