Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian. Va fi rectificat bugetul local

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian este programată pentru data de 23 aprilie, iar cu acest prilej va fi rectificat bugetul local.

Primarul comunei Valu lui Traian,  Florin Mitroi, a convocat o şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian,  în data de 23 aprilie, ora 12,00. Aceasta va  avea loc în sala  de şedinţe  a Consiliului Local, cu  luarea măsurilor de siguranţă care se  impun situaţiei actuale (purtarea de măşti) în contextul epidemiei de coronavirus şi  pentru  prevenirea riscului  de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecţiei cu  virusul  CODID-19.

Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre, legat de aprobarea  rectificarii  bugetului local pe anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*