Primăria Valu lui Traian și Asociația pentru Supravegherea și Protecția Animalelor dezvoltă proiectul “Indexul Animalelor”

Ambulanțele veterinare au patrulat prin Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian
Ambulanțele veterinare au patrulat prin Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Un proiect menit să ajute la oprirea abandonului animalelor va fi dezvoltat la Valu lui Traian. Primăria din localitate și Asociația pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA IVETS).

Totul va începe cu întocmirea unei baze de date, realizată din casă în casă. Fiecare animal va fi microcipat și, dacă proprietarii doresc acest lucru, sterilizat în mod gratuit, în limita fondurilor.

Deținătorii care doresc să beneficieze de sterilizarea gratuită pot face o cerere scrisă la Primăria Valu lui Traian sau să o transmită pe email la adresa primar@valu-lui-traian.ro. Această sterilizare poate fi susținută și din bugetul local dacă sunt îndeplinite două condiții:

  • deținătorul animalului sau familia care locuiește la aceeași adresă să nu aibă venituri
  • să existe fonduri disponibile la buget.

Comunitatea din Valu lui Traian poate să se implice activ în această campanie. Oricine poate să fie voluntar al proiectului. Primăria acceptă până la 1 iunie, la sediu sau pe email, cererile de voluntariat.

Detalii suplimentare despre acest proiect pot fi obținute la telefon 0241.231.006 (Primăria Valu lui Traian) sau la ASPA IVETS: 0246.707.400 și 0722.376.888.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*