Un polițist din Valu lui Traian, de la Serviciul Rutier, și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod mai puțin obișnuit

Cerere inediată în căsătorie a unui polițist din Valu lui Traian

Un polițist din Valu lui Traian, de la Serviciul Rutier, și-a cerut în căsătorie iubita într-un mod mai puțin obișnuit. El a beneficiat de ajutorul colegilor săi. Eliza a fost oprită în trafic, iar pe un pod aflat în zona respectivă fusese pus un banner pe care scria: “Vrei să fii soția mea?”. Apoi Alexandru Nițu, un polițist din Valu lui Traian, care lucrează la Serviciul Rutier, a cerut-o în căsătorie pe Eliza. La această cerere mai puțin obișnuită au asistat și prieteni ai cuplului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*