VIDEO Mai multe străzi au fost inundate la Valu lui Traian

Ploaie torențială la Valu lui Traian

Mai multe străzi au fost inundate în Valu lui Traian în urma unei ploi torențiale.

Localnicii au primit mesaj Ro-ALERT prin care erau avertizați de faptul că întreaga comună se află sub cod portocaliu de vreme rea.

Astfel, s-au înregistrat averse torențiale care au cumulat peste 35 l/mp, au fost descărcări electrice, vijelii și grindină.  De asemenea, apa a pătruns și în unele gospodării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*