A fost convocat Consiliul de Administrație al S. Gospodărie Comunală Valu lui Traian SRL

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul de Administrație al S. Gospodărie Comunală Valu lui Traian SRL a fost convocat în data de 30 aprilie, ora 13.00, la sediul social din incinta pieței agroalimentare Valu lui Traian.

Pe ordinea de zi se află următoarele puncte:

Hotărârea nr. 58/ 06.03.2024, privind aprobarea schimbării sediului Poliției Locale Valu lui Traian;

Hotărârea nr. 69 / 18.03.2024, privind stabilirea unor măsuri cu privire la prelungirea termenului de închiriere pentru unele locuințe sociale;

Hotărârea nr. 80 / 18.03.2024, privind aprobarea rezilierii contractului de închiriere nr.2/01.04.2016 încheiat cu Dancu Ionel și repartizarea locuinței sociale vacante -ap.16, str. Floarea Soarelui nr.46 E, Casa 5, Parter, comuna Valu lui Traian, județul Constanța;

Hotărârea nr. 94 / 03.04.2024, privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare cu Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în vederea desfășurării unor activități în comunitate cu persoanele private de libertate în baza Campaniei de Educație Ecologică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*