Școala Gimnaziala 1 din Valu își îmbunătățește sistemul de supraveghere cu camere mai performante

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O unitate de învățământ din Valu lui Traian va avea un sistem de monitorizare mult mai performant. Școala gimnazială nr. 1 Valu lui Traian a făcut o achiziție directă prin intermediul SICAP, în valoare de 21.027 lei. Câștigătoare a fost desemnată Electra Smart GSM SRL din Medgidia. Firma deținută de Florin Pană a avut o cifră de afaceri de peste 3 milioane lei în anul 2021 și un număr de patru angajați.

Compania va instala la Școala din Valu lui Traian 12 camere cu microfon încorporat, alte 4 camere pentru holuri și 3 camere pentru extrerior. La acestea se adaugă 2 Hard Disk-uri de 6TB, un UPS și alte accesorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*