Primăria Valu lui Traian pune în ordine actele de proprietate. Termenul de depunere a cererilor este de 1 decembrie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Vălurenii care au un teren intravilan, dar nu dețin actele de proprietate pentru acesta, pot să intre în legalitate cu ajutorul Primăriei Valu lui Traian.

Reprezentanții administrației locale au anunțat că această măsură este valabilă și pentru cei care au terenuri cu o suprafață mai mare, rezultată din măsurători, decât cea din acte.

Cererile de emitere a actelor de proprietate pot fi depuse la Primăria Valu lui Traian până la data de 1 decembrie 2018.

“Nu este necesară cumpărarea terenului de la Consiliul Local, însă este necesar ca solicitantul să fi fost înregistrat în Registrul Agricol de minim 10 ani și să existe martori (vecini) care să confirme stăpânirea continuă”, transmit reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

Aceasta posibilitate de intrare în legalitate și de modificare a actelor de proprietate a fost adusă de ultima modificare adusă Legii Fondului Funciar (18/1991).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*