Valu lui Traian a depășit incidența de 1,5/1.000 de locuitori. Masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile aglomerate

Valu lui Traian. FOTO PVT
Valu lui Traian. FOTO PVT

Comuna Valu lui Traian a depășit incidența de 1,5/1.000 de locuitori, iar masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile aglomerate din localitate și restaurantele vor avea activitatea redusă la 30% din capacitate.

Prefectura Constanța a anunțat luni seara că a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență încadrarea localității Valu lui Traian în rata de incidență cuprinsă între 1.5/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori. Astfel, Primăria Valu lui Traian trebuie să întreprindă demersuri pentru respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, conform hotărârii nr. 41 a CJSU Constanța, Art.4.1 și Art.4.3.

Măsurile prevăzute în anexele hotărârii (purtarea măștii de protecție în spații aglomerate, restaurante și cafenele cu activitate redusă la 30% din capacitate, șamd.) sunt valabile pentru următoarele 14 zile, urmând a fi reevaluate.

Din datele colectate de DSP Constanța în ultimele 14 zile, localitatea Valu lui Traian a atins o rată de incidență de 1.58, ca urmare a infectării unui total de 27 persoane, dintr-o populație de 17.135 de oameni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*